Έρχεται το Ioannina Science Weekend, ένα διήμερο αφιερωμένο στην επιστήμη!

Η Oργανωτική Oμάδα του Ioannina Science Festival, σε συνεργασία με τη SciCo, σας προσκαλεί στο 1ο Ioannina Science Weekend, ένα διαδικτυακό event αφιερωμένο στην επιστήμη και την καινοτομία, που θα λάβει χώρα μέσω του YouTube κανάλι του, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, στις 17:00- 20:00,  με θέμα “World of Science”.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Φεστιβάλ Επιστημών στην Αθήνα (ASF), τη Θεσσαλονίκη (TSF), τη Λάρισα (ΤhSF), και την Κύπρο (MSF), τα Ιωάννινα (ISF) θα φιλοξενήσουν τη δική τους ξεχωριστή εκδήλωση. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που φέρνει η πανδημία, η ομάδα του Ioannina Science Festival είναι έτοιμη να αναδείξει τη «γοητευτική» πλευρά της επιστήμης, σε πανελλήνιο επίπεδο. Όλες οι δράσεις των Science Festivals εξάλλου περιλαμβάνουν ποικίλες, πρωτοπόρες και συνάμα διασκεδαστικές εκδηλώσεις που απευθύνονται σε κάθε ηλικία, διατηρώντας άρρηκτο τον επιστημονικό του χαρακτήρα.

Έτσι και στις 12 και 13 Δεκεμβρίου το Ioannina Science Festival επιθυμεί να έρθει  σε διαδικτυακή επαφή με το κοινό του και να γιορτάσει την επιστήμη, μέσα από εκλαϊκευμένες ομιλίες, που θα εμπνεύσουν και θα μας επιτρέψουν να γνωρίσουμε καλύτερα την επιστήμη και να μάθουμε περισσότερα γι'αυτή. Σκοπός της εκδήλωσης δεν είναι η ακαδημαϊκή παράδοση, με σκοπό τη μάθηση, αλλά η όμορφη παρουσίαση ενδιαφερουσών πτυχών της επιστήμης, μέσα από τα μάτια των ειδικών.

Τα ηνία της παρουσίασης και του συντονισμού της δράσης πρόκειται να αναλάβουν αγαπημένα πρόσωπα, γνωστά στο ευρύ κοινό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση, την ομάδα, αλλά και για ένα ενδιαφέρον «ταξίδι» γνώσεων μέσα από τις εβδομαδιαίες τους αναρτήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το Instagram αλλά και το Youtube. Βρείτε το event εδώ.