ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ομιλίες & Εργαστήρια

Η SciCo συντονίζει και παρουσιάζει ομιλίες και εργαστήρια σε όλον τον κόσμο με στόχο να φέρει την επιστήμη πιο κοντά σε κάθε πολίτη.

Εκπαίδευση STEM

20263-ALA-Backyard-icon-01

Η SciCo οργανώνει, αναπτύσσει και εκτελεί διαδραστικά, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την επιστήμη σε παιδιά και ενήλικες.

Εκπαίδευση Στελεχών

Η SciCo αναπτύσσει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων βασισμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες στελεχών που θέλουν να μεταφέρουν το δικό τους εκπαιδευτικό ή επικοινωνιακό περιεχόμενο με έναν καινοτόμο, διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο.

Εκδηλώσεις

Η SciCo διοργανώνει, παρουσιάζει και συντονίζει μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις που φέρνουν εκατοντάδες ανθρώπους μαζί για να γιορτάσουν την επιστήμη και την τεχνολογία.

Φεστιβάλ

H SciCo διοργανώνει φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει την επιστήμη στην καθημερινή του ζωή με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Ψηφιακή Μάθηση

20263-ALA-Backyard-icon-03

Η SciCo εξειδικεύεται στη δημιουργία επιστημονικού και τεχνολογικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές προσεγγίσεις και ποικίλα μέσα.

Επιστήμη των Πολιτών

20263-ALA-Backyard-icon-02

Η SciCo προάγει την Eπιστήμη των Πολιτών, στηρίζοντας την ενεργή συμμετοχή του κοινού στην επιστημονική έρευνα, προωθώντας μία δυναμική ερευνητική μέθοδο, με μεγάλα οφέλη για την εκπαίδευση και τη δημόσια κατανόηση της επιστήμης, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια μιας πιο στενής σχέσης ανάμεσα στην επιστήμη και την κοινωνία.

Διάχυση Επιστήμης και Τεχνολογίας

Η SciCo αναλαμβάνει δράσεις διάχυσης για αποτελέσματα ερευνητικών εργαστηρίων, επιστημονικών κοινοπραξιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιστημονικό Θέατρο

performances_icon

Η SciCo μέσα από παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα παρουσιάζει επιστημονικές έννοιες και φαινόμενα με έναν πρωτότυπο, κατανοητό και χιουμοριστικό τρόπο, για όλες τις ηλικίες.