ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ομιλίες & Workshops

Η SciCo συντονίζει και παρουσιάζει ομιλίες και εργαστήρια σε όλον τον κόσμο με στόχο να φέρει την επιστήμη πιο κοντά σε κάθε πολίτη.

Εκπαίδευση STEM

20263-ALA-Backyard-icon-01

Σχεδιάζουμε, διοργανώνουμε και υλοποιούμε εκπαιδευτικές δράσεις STEM, που στηρίζονται στη φιλοσοφία "learn-by-doing" και τη διαθεματική προσέγγιση, συνδυάζοντας φυσικές επιστήμες, μηχανική, τεχνολογία και μαθηματικά.

Εκπαίδευση Στελεχών

Η SciCo αναπτύσσει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων βασισμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες στελεχών που θέλουν να μεταφέρουν το δικό τους εκπαιδευτικό ή επικοινωνιακό περιεχόμενο με έναν καινοτόμο, διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο.

Εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση, την παρουσίαση και τον συντονισμό εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, που φέρνουν εκατοντάδες ανθρώπους μαζί για να γιορτάσουν την επιστήμη και την τεχνολογία.

Φεστιβάλ

Διοργανώνουμε Φεστιβάλ Επιστήμης
και αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση συνεργατών,
με σκοπό τη μεταφορά τεχνογνωσίας στην δημιουργία
και οργάνωσή τους.

Ψηφιακή Μάθηση

20263-ALA-Backyard-icon-03

Προωθούμε νέες μορφές διδασκαλίας και μάθησης αξιοποιώντας την τεχνολογία, εξοικειώνοντας τους χρήστες με τα νέα μέσα αλλά και τη χρήση ψηφιακού υλικού στην εκπαίδευση.

Επιστήμη των Πολιτών

20263-ALA-Backyard-icon-02

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ή και την προώθηση προγραμμάτων, που υποστηρίζουν την ενεργή συμμετοχή του κοινού στην επιστημονική έρευνα, προάγοντας την Επιστήμη των Πολιτών.

Διάχυση Επιστήμης και Τεχνολογίας

Αναλαμβάνουμε δράσεις και καμπάνιες ενημέρωσης, ως εταίροι επικοινωνίας ή σύμβουλοι διάχυσης της επιστήμης και της τεχνολογίας, στοχεύοντας στη δημιουργία
ενεργών κι ενημερωμένων πολιτών.

Επιστημονικό Θέατρο

performances_icon

Η SciCo μέσα από παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα παρουσιάζει επιστημονικές έννοιες και φαινόμενα με έναν πρωτότυπο, κατανοητό και χιουμοριστικό τρόπο, για όλες τις ηλικίες.