ΔΕΛΤΑ FLUX: Η ομάδα ρομποτικής της SciCo συμμετέχει στο First Lego League!

Ο διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας, First Lego League (FLL), έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 19 Φεβρουαρίου, με στόχο να ενώσει την επιστήμη και την τεχνολογία με τη γνώση, τη διασκέδαση και την ομαδική δουλειά σε μια μεγάλη γιορτή μάθησης!!!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός SciCo γίνεται μέρος αυτής της γιορτής και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά από υποβαθμισμένες περιοχές του Δήμου Αθηναίων να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία STEM (Science Technology Engineering Math).

H ΔΕΛΤΑ FLUX, η ομάδα ρομποτικής της SciCo, από το πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία» του δήμου Αθηνών αποτελείτε από παιδιά ηλικίας 9-12 ετών. Τα παιδιά αυτά ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με τη Ρομποτική, έμαθαν να λύνουν προβλήματα, να δημιουργούν φοβερές κατασκευές και συνεργάζονται για ένα κοινό στόχο!

Η ομάδα δηλώνει ενθουσιασμένη και οι προπονητές τους Ειρήνη Παππά, Γεωργία Αλέξη και Νίκος Μωραΐτης πιο ανυπόμονοι από ποτέ! Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι μαζί καλή τύχη στα παιδιά μας!

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις από κοντά το μεγάλο διαγωνισμό ρομποτικής, βρες εδώ το πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.