Ομιλίες & Εργαστήρια

Η SciCo συντονίζει και παρουσιάζει ομιλίες και εργαστήρια σε όλον τον κόσμο με στόχο να φέρει την επιστήμη πιο κοντά σε κάθε πολίτη.

Από ομιλίες για το μέλλον του ανδρικού χρωμοσώματος ή για το τί κάνει τον άνθρωπο τόσο ξεχωριστό μέχρι σεμινάρια για το πώς μπορούμε με δημιουργικές μεθόδους να εκφράσουμε την επιστήμη σε διαφορετικά ακροατήρια, η SciCo έχει κάνει παρουσιάσεις με επιτυχία σε εκατοντάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσεγγίζοντας το κοινό σε πόλεις όπως η Μελβούρνη, το Τόκιο, το Τελ Αβίβ και άλλες.

Παράλληλα, η SciCo προσφέρει hands-on εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στην επικοινωνία της επιστήμης, στην συγγραφή επιστημονικών θεμάτων για το ευρύ κοινό, σε παραγωγές βίντεο, στο πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τα social media για διδασκαλία επιστημονικών θεμάτων, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επιστήμη και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, κ.ά.

Για παράδειγμα, η σειρά εργαστηρίων που έλαβε χώρα το φθινόπωρο του 2013, The Impact Series Workshops, είχε στόχο να εμπνεύσει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με δεξιότητες που θα τους βοηθούσαν να υλοποιήσουν τις δικές τους καινοτόμες ιδέες.

Αν ενδιαφέρεστε για εκπαιδευτικά προγράμματα για την εταιρεία σας, παρακαλούμε δείτε το κομμάτι σχετικά με την Εκπαίδευση Στελεχών.