ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ομιλίες & Workshops

Η SciCo συντονίζει και παρουσιάζει ομιλίες και εργαστήρια σε όλον τον κόσμο με στόχο να φέρει την επιστήμη πιο κοντά σε κάθε πολίτη.

Εκπαίδευση STEM

20263-ALA-Backyard-icon-01

Η SciCo οργανώνει, αναπτύσσει και εκτελεί διαδραστικά, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την επιστήμη σε παιδιά και ενήλικες.

Εκπαίδευση Στελεχών

Η SciCo αναπτύσσει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων βασισμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες στελεχών που θέλουν να μεταφέρουν το δικό τους εκπαιδευτικό ή επικοινωνιακό περιεχόμενο με έναν καινοτόμο, διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο.

Εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση, την παρουσίαση και τον συντονισμό εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, που φέρνουν εκατοντάδες ανθρώπους μαζί για να γιορτάσουν την επιστήμη και την τεχνολογία.

Φεστιβάλ

Διοργανώνουμε Φεστιβάλ Επιστήμης
και αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση συνεργατών,
με σκοπό τη μεταφορά τεχνογνωσίας στην δημιουργία
και οργάνωσή τους.

Ψηφιακή Μάθηση

20263-ALA-Backyard-icon-03

Η SciCo εξειδικεύεται στη δημιουργία επιστημονικού και τεχνολογικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές προσεγγίσεις και ποικίλα μέσα.

Επιστήμη των Πολιτών

20263-ALA-Backyard-icon-02

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ή και την προώθηση προγραμμάτων, που υποστηρίζουν την ενεργή συμμετοχή του κοινού στην επιστημονική έρευνα, προάγοντας την Επιστήμη των Πολιτών.

Διάχυση Επιστήμης και Τεχνολογίας

Αναλαμβάνουμε δράσεις και καμπάνιες ενημέρωσης, ως εταίροι επικοινωνίας ή σύμβουλοι διάχυσης της επιστήμης και της τεχνολογίας, στοχεύοντας στη δημιουργία
ενεργών κι ενημερωμένων πολιτών.

Επιστημονικό Θέατρο

performances_icon

Η SciCo μέσα από παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα παρουσιάζει επιστημονικές έννοιες και φαινόμενα με έναν πρωτότυπο, κατανοητό και χιουμοριστικό τρόπο, για όλες τις ηλικίες.