ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS SCIENCE FETSIVAL 2017!

Ο μη κερδοσκοπικός, εκπαιδευτικός οργανισμός Επιστήμη-Επικοινωνία, SciCo διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το μοναδικό Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, πρεσβεύοντας την ανάγκη για μεταφορά της επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης πίσω στην κοινωνία, και έχοντας ως στόχο να ενίσχυση τον επιστημονικό εγγραματισμό των πολιτών.

To Athens Science Festival 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, με θέμα: «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας».

Βασικός στόχος του φετινού Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας είναι να τονίσει τις τεράστιες δυνατότητες που μας δίνει η νέα γνώση και η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για να δημιουργήσουμε ευφάνταστες κατασκευές, να πάρουμε την επιστήμη στα χέρια μας και να γίνουμε κομμάτι των μελλοντικών εξελίξεων!

Υποστηρικτής της ιδέας αυτής είναι και ο 28-χρονος Govinda Upadyay,ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς στο χώρο της βιώσιμης επιχειρηματικότητας και κεντρικός ομιλητής της τελετής έναρξης του Athens Science Festival 2017.

Το κοινό του Athens Science Festival θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις τεχνολογίες του μέλλοντος: drones, ίντερνετ των πραγμάτων, εικονική πραγματικότητα, αυτοκίνητα ρομπότ και πολλά ακόμα τεχνολογικά επιτεύγματα που κάποτε ανήκαν μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

To Αthens Science Festival 2017 φιλοξενεί ακόμα πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, μεταξύ άλλων 40 διαφορετικές ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, 90 διαφορετικά διαδραστικά δρώμενα, 40 εργαστήρια για παιδιά, 20 workshops και πολλά ακόμα εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα του ASF2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα, επισκέψου το athens-science-festival.gr και τη σελίδα του Athens Science Festival στο Facebook.